Važna obavijest- Turistička zajednica Općine Višnjan

Turistička zajednica Općine Višnjan obavještava sve iznajmljivače kako od 01.01.2016. godine počinje sa radom eVisitor, jedinstveni nacionalni online sustav za prijavu turista.

Uvođenjem novog sustava eVisitor, od 01.01.2016. godine više neće vrijediti dosadašnji oblici prijave, već će se prijava i odjava gostiju moći isključivo vršiti putem aplikacije eVisitor.

Kako bi Vam mogli omogućiti registraciju u sustav eVisitor, svi iznajmljivači su dužni Turističkoj zajednici dostaviti rješenje o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu ili drugi odgovarajući dokument kojim se dozvoljava iznajmljivanje objekata u turističke svrhe.

U uredu Turističke zajednice iznajmljivači preuzimaju korisničko ime i lozinku za prijavu u sustav osobno, uz predočenje osobne iskaznice ili putem punomoćnika uz obaveznu dostavu pisane punomoći.

Pozivamo sve iznajmljivače da u što kraćem roku dostave svoja rješenja i preuzmu podatke za prijavu u sustav eVisitor, budući da će prijava turista od 01.01.2016. godine biti omogućena samo iznajmljivačima čija će rješenja biti unesena u sustav eVisitor.

Za dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem telefona na broj 052/449208 ili maila na adresu: opcina-visnjan@visnjan.hr

S poštovanjem,

Turistička zajednica Općine Višnjan

OBAVIJEST TZ

Skip to content