Dimnjačar- kontakt podaci i obavijest

Nastavno na obavijest objavljenu 9.ožujka 2018. godine, pozivaju se sve pravne i fizičke osobe da prije sezone loženja obave propisane provjere i čišćenja dimnjaka i ložišta putem ovlaštenog dimnjačara u nastavku te prenosimo prethodno objavljenu obavijest u cijelosti:

 

Ovim putem obavještavaju se pravne i fizičke osobe s područja Općine Višnjan da je, slijedom otkaza ugovora o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan, donesena Odluka o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan do odabira koncesionara.

Usluge dimnjačara će na području Općine Višnjan privremeno obavljati trgovačko društvo D.M.M.-TIM d.o.o. Novigrad, Karigador 154, OIB: 93819657319 kojem se možete obratiti:

putem telefona: 099/2147-616 i 091/4975-240 ili 

e-pošte: d.m.m.tim.doo@gmail.com ili 

                 dimnjacar.istra@gmail.com

U nastavku donosimo dopis upućen pravnim i fizičkim osobama s područja Općine Višnjan te Odluku u privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan sa prilozima (cjenik dimnjačarskih usluga, izvadak iz sudskog registra za D.M.M.-TIM d.o.o., potvrde o položenom majstorskom ispitu i o sudjelovanju na stručnom usavršavanju, Odluka o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan):

Dopis-pravnim-i-fizickim-osobama-s-podrucja-opcine-visnjan

Odluka-o-privremenom-obavljanju-dimnjacarskih-poslova-na-podrucju-opcine-visnjan

Skip to content