Radionica- natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju – tip operacije 6.1.1. ”Potpora mladim poljoprivrednicima”

LAG „Središnja Istra“ i Razvojna agencija „Srce Istre“ organiziraju radionicu vezanu uz aktualni natječaj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  – tip operacije 6.1.1. ”Potpora mladim poljoprivrednicima” koji je otvoren do 24. veljače 2017. godine“.

Na radionici će biti predstavljen model izračuna ekonomske veličine poljoprivrednih gospodarstava prema kalkulatoru Savjetodavne službe, prihvatljivi korisnici, prihvatljive aktivnosti/troškovi te natječajna dokumentacija i proces prijave. Uz ovaj, biti će predstavljen i tip operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ također iz Programa ruralnog razvoja.

Radionicu, koja je besplatna za sve sudionike, voditi će Svjetlana Jedriško Kasunić iz konzultantskog poduzeća Confidia d.o.o.

Radionica će se održati u utorak 24. siječnja 2017. godine u Velikoj vijećnici Grada Pazina s početkom u 17,00 sati i na istoj mogu nazočiti svi potencijalno zainteresirani korisnici.  

Skip to content