Predstava “Istarske priče” na Trgu Pina Budicina, Višnjan, stari grad

Pozivamo Vas na predstavu “Istarske priče” Borisa Senkera u režiji Roberta Raponje u petak, 26. srpnja s početkom u 20.30 sati  na trgu Pino Budicin, Višnjan, stari grad. Kazališna večer  dio je bogatog programa Magdalenjine 2019 – proslave Dana Općine Višnjan.

Predstava “Istarske priče” je dinamična, zabavna i duhovita predstava o povijesti Istre. U ovom kazališnom hitu Teatra Fort Forno glume Katica Šubarić, Filip Sever, Aleksandra Peić, Andrea Tich, Igor Pavlović, Nenad Pavlović, Sanja Miketišin, Ana Šantar, Mihael Eliaš, Igor Greksa, Sivlio Švast, Nikola Živanović, Dominik Karaula, Davor Tarbuk, Mario Tomašić i Tena Ljubić Milić, a glazbenici su Anđela Ćaćić, Ervin Lustig, Domagoj Ivanković i Anna Jurković. Glazbu za “Istarske priče” skladao je rovinjski skladatelj Massimo Brajković. Jasmina Pacek je bila mentorica kostimografkinji i scenografkinji. Kostimografkinja je Jelena Vučković, scenografkinja Joanna Tarbuk, a koreografkinja Andrea Kulešević.

Stoga, pozivamo sve ljubitelje kazališta da dođu u Višnjan na “Istarske priče”, da uživaju u teatru i da se uvjere u ljepotu i posebnost našeg mjesta bogate povijesne baštine.

Skip to content