Petra Rajko dr.med.dent i Krešimir Brajković pozivaju Vas na predavanje u subotu 22.08.2015. u 11 sati u Palači Sincich, Višnjan o zaštiti od parodontoze i pravilnoj njezi zubi i usne šupljine.

emmi dent

REVOLUCIJA ZA NJEGU ZUBI I USNE ŠUPLJINE

DOŽIVITE JEDINU NA SVIJETU 100% ULTRAZVUČNU ČETKICU ZA ZUBE

Po WHO parodontitis je  proglašen  kao skrivena opasnost i svjetska pošast br. 1.

Njemačka zaklada za njegu usne šupljine zadnjih 10 godina intenzivno radi na promicanju interdisciplinarne suradnje medicine i stomatologa u cilju sprečavanja najraširenije, kronične infekcijske bolesti današnjice – Parodontitisa.

Njemačka tvrtka EMAG, koja je poznata u svijetu na području ultrazvuka, čak i u medicinskom sektoru, razvila je tehnologiju za dnevnu profilaksu, koju svaka osoba može obavljati u svom domu.

Njemačka zaklada želi pružiti mogućnost svakoj osobi testirati se na prisutnost parodontitisa i zajedno sa tvrtkom EMAG preko  EMMI CLUB-a omogućiti im pomoć ako je test pozitivan.

Svaka trudnica bi to MORALA znati jer je mogućnost pobačaja kod prisutnosti parodontitisa do 7,5 veća, opasnost od smrti kod dijabetičara ide i do 11 puta, kardiovaskularni pacijenti morali bi to isto znati..itd.

Nadamo se da ćete poželjeti doznati više o ovim revolucionarnim proizvodima i mogućnostima koje pruža EMMI CLUB.

Petra Rajko dr.med.dent i Krešimir Brajković

ultrasonic

Skip to content