OBAVIJEST O ODRŽAVANJU TEČAJA – ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA – OPĆINA VIŠNJAN 01.08.2020. GODINE

Poštovani korisnici kartice za kupovinu zaštitnih sredstava,

 

Obavještavamo sve polaznike koji su položili ispit iz osnovne izobrazbe tečaja za sigurno rukovanje pesticidima, organiziranog od strane Instituta za poljoprivredu i turizam da je uskoro istječe petogodišnje razdoblje valjanosti iskaznice. Sukladno Pravilniku o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida članak 14. Stavak 6. Svi polaznici moraju nakon pet godina odslušati 5 nastavnih sati Dopunske izobrazbe i time steći uvjete za produženje iskaznice.

 

Sukladno navedenom obavještavamo sve polaznike grupe koja je položila ispit u Višnjanu 2015. da dođu na dodatnu nastavu koja će biti održana 01.08.2020. u dvije grupe

 

  1. PRVA GRUPA IMA NASTAVU U 10,00 SATI – Kino sali
  2. DRUGA GRUPA IMA NASTAVU U 12, 00 SATI – Palači Miani – Bivša zgrada škole Manero

 

 Cijena izobrazbe za dopunsku nastavu je 200,00 kn što uključuje nastavu i naknadu za izdavanje iskaznice.

 

Više pročitajte na https://www.iptpo.hr/index.php/dokumenti/natjecaj-za-radna-mjesta/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

 

Svi polaznici moraju doći i na uvid donijeti staru iskaznicu, osobnu iskaznicu i morati će potpisati prijavnicu za slušanje dopunske izobrazbe koja će biti već ispunjena od strane Instituta za poljoprivredu i turizam.

 

Svi polaznici na nastavi moraju imati zaštitne maske. Oni koji si ne mogu osigurati masku, istu će im dati organizator predavanja.

 

  1. Polaznici GRUPE 1 u vremenu od 08,45  sati u Kino salu

 

  1. Polaznici GRUPE 2 u vremenu od 10,45  sati u Palaču Miani

 

Polaznici iz GRUPE Višnjan će biti dodatno obaviješteni telefonom o navedenom terminu izobrazbe i o grupi u kojoj će biti prisutni.

 

Skip to content