Obavijest o obveznoj deratizaciji od 30.03.2015.-03.04.2015.

Na području Općine Višnjan provesti će se preventivna obvezna deratizacija javnih površina u razdoblju od 30. ožujka do 03. travnja 2015. godine. Tretirati će se javne površine, zajednički dijelovi stambenih zgrada, kao i ostala mjesta na kojima postoji mogućnost zadržavanja i razmnožavanja glodavaca.

U nastavku prenosimo obavijest  i upute pravne osobe ovlaštene za obavljanje deratizacije:

Umoljavaju se građani, da za vrijeme trajanja deratizacije drže domaće životinje zatvorene, djecu pod nadzorom. Izložene mamce ne dirati.
U slučaju eventualnog trovanja potražiti pomoć u najbližoj zdravstvenoj organizaciji (protuotrov: vitamin K).
Mole se građani da očiste zajedničke dijelove zgrada, drvarnice, tavane i ostala spremišta od otpada, te da stručnim ekipama izvođača omoguće pristup u prostorije, te da ukažu na eventualna žarišta i tako pridonesu uspjehu akcije.
Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju uputa, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost sami, odnosno roditelji za djecu. (EKO SERVIS MATIĆ PAZIN,   Telefon 091 621 11 90)
                                                                                                           
                                        
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta ( kiše ), akcija deratizacije će se odgoditi do prvog slijedećeg povoljnog dana.

Detalji: Plakat obavijest deratizacija OPĆINA VIŠNJAN – proljeće 2015

Skip to content