NASTAVA IZ PODRUČJA IZOBRAZBE O SIGURNOM RUKOVANJU PESTICIDIMA

Institut za poljoprivredu i turizam organizira nastavu iz područja izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida za profesionalne korisnike – MODUL 1 po sljedećim kategorijama:

  • OPG i drugi poljoprivrednici (potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo),
  • TVRTKE koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom,((d.d., d.o.o., zadruge) (potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo)),
  • PRAVNE I FIZIČKE osobe koje održavaju javne površine (parkovi, okućnice, sportski tereni, ceste, pruge i druge javne površine) potkategorije: komunalne tvrtke i druge pravne i fizičke osobe)

Nastava i polaganje ispita će se održati 26.02.2016 u Poreču u obrtničkom domu. Ostaje mogućnost ovisno o broju prijavljenih da se nastava održi i na području neke od općina s kojima imamo potpisan ugovor.

Podsjećamo da svi navedeni korisnici zaštitnih sredstava nakon 26.11.2015. iste ne mogu više kupovati i koristiti ih, ukoliko nisu odslušali tečaj i položili ispit u ovlaštenoj instituciji, budući da tog datuma stupa na snagu Zakon o održivoj uporabi pesticida.

Za prijave molimo nazvati na telefone 408 333 / 408 328 ili poslati mail na zivka@iptpo.hr / pesticidi@iptpo.hr ili osobno doći u prostorije Instituta za poljoprivredu i turizam od 03.02. – 25.02 u vremenu od 08 – 16. Sati i 26.02. do 11,00 sati.

Više podataka pročitajte na https://www.iptpo.hr/index.php/hr/dokumenti/javna-nabava/87-staticno/361-izobrazba-pesticidi

Skip to content