mVisitor

blank

Turistička zajednica općine Višnjan osigurala je za sve registrirane iznajmljivače prijavu gostiju putem besplatne mobilne aplikacije mVisitor.

Mobilna aplikacija mVisitor omogućuje prijavu turista u samo nekoliko klikova na mobitelu jednostavnim skeniranjem osobnog dokumenta. U potpunosti je usklađena s platformom eVisitor i sama će automatski pohranjivati podatke unutar sustava, a za korištenje mVisitora nije potrebna TAN tablica prilikom prijave u aplikaciju.

Aplikaciju mVisitor možete skinuti s Apple Store-a ili Google Play Store-a:

 

 

Nakon instalacije, u aplikaciju se prijavljujete s vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor).

 

Sustav omogućuje unos podataka na 3 načina:

  • kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti;
  • gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju;
  • u aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unosi osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

 

Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije te iste prijavljujete na eVisitor.

 

Video upute uspostave sustava i rada sa aplikacijom možete pronaći na Youtube kanalu Intersoft technologies.

Više informacija o samoj aplikaciji : https://mvisitor.hr/

Skip to content