DIMNJAČAR- KONTAKT PODACI I OBAVIJEST

Nastavno na obavijest objavljenu 9.ožujka 2018. godine, pozivaju se sve pravne i fizičke osobe da prije sezone loženja obave propisane provjere i čišćenja dimnjaka i ložišta putem ovlaštenog dimnjačara u nastavku te prenosimo prethodno objavljenu obavijest u cijelosti:

 

Ovim putem obavještavaju se pravne i fizičke osobe s područja Općine Višnjan da je, slijedom otkaza ugovora o koncesiji za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan, donesena Odluka o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan do odabira koncesionara.

USLUGE DIMNJAČARA ĆE NA PODRUČJU OPĆINE VIŠNJAN PRIVREMENO OBAVLJATI TRGOVAČKO DRUŠTVO D.M.M.-TIM D.O.O. NOVIGRAD, KARIGADOR 154, OIB: 93819657319 KOJEM SE MOŽETE OBRATITI:

PUTEM TELEFONA: 099/2147-616 I 091/4975-240 ILI 

E-POŠTE: D.M.M.TIM.DOO@GMAIL.COM ILI 

                 DIMNJACAR.ISTRA@GMAIL.COM

U nastavku donosimo dopis upućen pravnim i fizičkim osobama s područja Općine Višnjan te Odluku u privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan sa prilozima (cjenik dimnjačarskih usluga, izvadak iz sudskog registra za D.M.M.-TIM d.o.o., potvrde o položenom majstorskom ispitu i o sudjelovanju na stručnom usavršavanju, Odluka o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Općine Višnjan):

Dopis-pravnim-i-fizickim-osobama-s-podrucja-opcine-visnjan

Odluka-o-privremenom-obavljanju-dimnjacarskih-poslova-na-podrucju-opcine-visnjan

Skip to content