Anketa za izradu Strategije ukupnog razvoja Općine Višnjan za razdoblje 2015 – 2020

U okviru izrade Strategije ukupnog razvoja Općine Višnjan za razdoblje 2015. do 2020. godine, Općina Višnjan je uz pomoć Adria Bonus d.o.o. iz Poreča i grupe stručnih suradnika pripremila anketni upitnik u svrhu kvalitetnijeg sagledavanja postojećeg stanja razvijenosti i mjera budućeg razvoja.
Izrada Strategije ukupnog razvoja omogućiti će razvoj Općine Višnjan, dati odgovor na pitanje u kojem smjeru taj razvoj treba ići i na koji ga način ostvariti.
Specifična namjera Strategije je odrediti gdje Općina želi i može biti u ekonomskom, gospodarskom i kulturnom pogledu u odnosu na regiju i državu u cjelini te odrediti optimalan put za postizanje tog cilja.
Strategija ukupnog razvoja bavi se ključnim pitanjima koja utječu na zapošljavanje, prihod, privlačenje investicija, pristup kapitalu, komunalne usluge, prometnu infrastrukturu te na druge čimbenike izravno povezane s održivim gospodarskim rastom i napretkom.
Molimo naše mještane da pomognu svojim sugestijama u izradi Strategije i ispune anketni upitnik koji je ANONIMAN budući je cilj dobiti čim više razmišljanja mještana.

Preuzmi anketni upitnik: Anketni upitnik – Strategija ukupnog razvoja

 

Ispunjeni anketni upitnik možete do 15.srpnja 2015. godine uputiti na adresu
Općina Višnjan
Trg slobode 1
52 463 Višnjan

ili na adresu elektroničke pošte k.stifanic@visnjan.hr

Skip to content